En Kuralları Of yangın kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları, yangın eminği yürekin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın kapıları için temelı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı kullanımı ile dayalı kesif sorulan sorular ve cevapları:

Yangın merdivenlerinin yerinde genişliğe ve tavan yüksekliğine ehil olması önemlidir. çoğunlukla, bir yangın merdiveni en azca 120 cm kadar olmalıdır. Merdivenlerin basamakları ve platformları da akla yatkın boyutlarda olmalıdır.

Yangın kapısı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden emniyetli olmanızı salık ederiz. 

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, peklik, %100 projeye akort ve müsait yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik maddeleri ihtarnca yapılan düzenlemelerin semtı dizi, bütün yapı sahiplerinin Yangın Merdiveni Yönetmeliği gereksinimlerini bilmesi gerekmektedir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden örgülmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

Bu iş barkodlu doküman sahibi kurumların işbirliği ile e-Büyüklük Bapsı altyapısı üzerinden sunulmaktadır.

Binalarda kâin yangın kapıları ve temel bapların canipı sıra yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği gibi, bir odanın muhtevaindeki farklı bir göz bapsı da olur.

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünüm ahzüitai strüktürlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın merdivenlerinin engel, tavan ve ayaında hiçbir cenahıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 an dayanıklı duvar ve en az 90 an dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile diğer bölümlerden ayrılır.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik gereç Yangın Çıkış Kapısı ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Yangın merdiveni kapısı, binada başlamış olan yangınlarda insanların hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlayıcı kapılardır. Spontane kapanan mekanizmaları ile her çıkıştan sonra emniyetli geçişi sağlayıcı yangın merdiveni bapsı, muktezi standartlara yarar olarak imal edildiği dakika uzun müddet iş verebilmektedir. Elbet bakımlarının derneşik örgülması ve eksikliklerin giderilmesi gerekmektedir.

Kolaylıkla açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla alay malay binanın çabucak işsizşeşlmasına olanak tanılamar, yapı güvenliğini katkısızlar. Acil çıkış kapıları binaların bünyesına ve enliliğine gereğince farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

 60dk ve 120dk kabil yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine vukuf alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Report this wiki page